Annanpa taas kuulua jotain itsestäni. Mun päivät on menneet niin normaalisti kuin mahdollista. Koulussa, kotona ja treeneissä. Tällä viikolla oli yksi koe ja liikunnassa kuntotesti. Selviydyin molemmista mielestäni hyvin.

Nyt viikonlopulla mulla on turnaus, jossa menee aika varmasti koko päivä. Aamulla on lähtö joskus kahdeksan maissa ja kotiintuloajasta ei ole tietoa. Riippuu siitä, miten kauan pelit kestävät.

Pakkohan tähän on myös näitä päivänasuja tunkea. Kun, en muuten saa kunnollisia postauksia tehtyä.

2iqnw1s.jpgklikkaamalla isommaksi

- Huppari, H&M                         
- Punavalkoinen toppi alla, Micmac
- Farkut, H&M
- Rusettipanta, HM

- Valkoinen printtipaita, Only
- Musta toppi alla, H&M
- Musta neuletakki, kirppari
- Seuran housut

Tykkään tuosta printtipaidasta kovasti ja en malta odottaa kesää, että pääsen käyttämään sitä ilman mitään neuletakkeja, yms. Sain myös kummitädiltäni kivan Espiritin mekon, joka pääsee luultavasti myös kesäkäyttöön. Joku mekko olisi vielä kiva saada ja ainakin yhdet shortsit. Ja bikinit tottakai!
 H&Mstä ostin vähän aikaa sitten kivat kesäkengät, joissa on etuvarpaan kohdalla reikä. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? 
Voisin ehkä sunnuntaina tehdä postauksen näistä kesävaatteista mitä mulla nyt jo on.  


  Mietin myös tuota kasvojeni julkistamista. Koska tätä blogia ei kovin moni lue, en usko että se olisi mitenkään haitaksi. Ja epäilen suuresti, että joku paikallinen lukisi blogiani. Voisin ehkä tässä joskus kokeilla sitä, etten suttaisi kasvojani.
Mietin myös blogiympäristön vaihtoa blogspottiin. Olen vain aivan onneton näiden ulkoasujen kanssa, joten tietäisikö kukaan ketään, joka tekisi ulkoasuja ilmaiseksi tai jotain nettisivua, josta voisi vain käydä ulkoasun nappaamassa?

Nyt terhastautukaas vähäsen ja kertokaa mulle, mistä voisin postata?