En pystynyt sunnuntaina postaamaan, kun tietokoneeni hiiri meni mystisesti rikki :o Sain vasta tänään haettua varastosta tilalle uuden. Tässä hiiressä ei ole edes sitä keskirullausnäppäintä. Kuinka selviän?

Ajattelin nyt kirjoittaa ihan vain kuulumisia. Tänään kävin kuraattorilla vähän juttelemassa meidän luokan työrauhasta ja terveydenhoitajalla sidotuttamassa ranteeni. Siinä on ilmeisestikin rasitusvamma.

Huomenna on tarkoitus käydä kaupungissa. Ihan vain pikaisesti, mutta ajattelin ainakin katsoa H&Mltä jotain kesämekkoa, nyt ainakin alustavasti, bikineitä ja kevättakkia.
 Ja tuosta kevättakista ajattelinkin vähän höpöttää.
 Olen liikkunut kohta kaksi vuotta, keväät, syksyt ja nyt osan tästä talvesta, yhdellä ja samalla Micmacin takilla. Nyt on alkanut vähän tehdä mieli uutta takkia. Nahkatakkia himoitsen, mutta kun mistään ei tunnu löytyvän alle 50e hintaista nahkatakkia. Aivan sama onko aitoa- vai tehkonahkaa. Lasten H&Mllä oli se yksi 15e hintainen tekonahkatakki, mutta suurin koko mitä oli tarjota, jäi vähän lyhyeksi ja päätin jättää kyseisen takin ostamatta, koska asuinpaikkakuntani sijaitsee kuitenkin aika "viileällä ja lumisella alueella." Siispä täällä riittää tuota lunta ja viileyttä vielä aika pitkäksikin aikaa. Tulin myöhemmin kuitenkin vähän toisiin ajatuksiin tuon takin suhteen, kun aikuisten kokoja ei löytynyt mistään halvalla hinnalla varustettuina. Pikkusiskoni oli kuitenkin ehtinyt jo kyseisen takin ostaa, ja en enää viitsinyt samanlaista hankkia. 
  Yritän kuitenkin jotain alerekkejä katsella, jos joku kauppa olisi takkeja laittanut alennukseen. Tällä hetkellä muut takit, kuin nahkatakit, eivät erityisemmin kiinnosta. Täytyy varmaan vielä vähän katsella.

Kesää odottellen

nna