Tämän postauksen piti tulla jo ennen kahdeksaa, mutta kuten tuosta yläpuolelta voi lukea, eipäs tullutkaan. Mulla oli hyvä suunnitelma tämän päivän tekemisistä. Ajattelin että koulusta tultuani söisin vähän jotain, tekisin läksyt ja lumityöt, tässä välissä ehkä postaisin tai kävisin koiran kanssa lenkillä, tekisin tiistain kuntopiirin ja loppuillan saisin vain olla rauhassa. Toisin kuitenkin kävi.
Koulusta tultuani ehdin syödä ja tehdä läksyt, kun isä soittaa että alapas tehdä ruokaa ja koiraa ei tarvitsekaan lenkittää. Eipä siinä muu auttanut kuin vettä kattilaan ja makaroonit kiehumaan. Ruoan tehtyäni vanhemmat olivat tulleet kotiin ja söin. Sitten lähdin tekemään ne lumityöt. Ne tehtyäni ajattelin että nyt pääsisin postaamaan ja tekisin kuntopiirin. Ehdin avata koneen ja käydä galleriassa, kun kaveri soittaa että lähdetkö puntille. Mun olisi joka tapauksessa pitänyt tehdä kuntopiiri, joten päätin lähteä. Siellä tietenkin vähän venyi ja  kotiin ehdin seitsemän aikaan. Sitten lopulta pääsin koneelle, joka tietenkin oli minua vastaan ja hidasteli enemmän kuin koskaan. Mulla oli koneella niin paljon muutakin tekemistä, että kyllästyin ja lähdin suihkuun. Nyt vasta pääsin sitten postaamaan. Onneksi ei kovin paljon yli kahdeksan kuitenkaan mennyt.

Äh, tänään oli taas huono vaatepäivä. Tiistai on yleensä aina. Meillä on liikkaa kaksi ekaa
tuntia, ja hyvin harvoin jaksan raahata kouluun mitään sen ihmeellisempää. Yleensä on vaan
perus pitkähihanen, tms ja koruilla teen sitten sen piristyksen siihen asuun. Tänään noudatin
myös tuota linjaa ja päälläni oli ihan perus collaget, ruskea pitkähihainen, jossa neljä tai
kolme nappia edessä, alla valkoinen toppi, vähän vilkkui sen ruskean paidan alta, käsissä valkoinen
leveä rannekoru ja toisessä kädessä kultainen kapea. Hiuksissa oli vähän kultaan vivahtava panta(joka
oikeastu vyö) ja kaulassa roikkui ensiesiintymisensä mallikelpoisesti suorittanut mansikkakoru, jota tultiin
hypistelemään useasti. Yleisin kysymys oli: 'Saako tän syödä?' Eli ei todellakaan mikään huono ostos tuo
koru. En nyt jaksa tästä asusta kuvaa laittaa, kun on sen verran tylsä. Sen sijaan kerron päivästäni.
  Aamu alkoi liikunnalla ja lentopallolla. Ihan mukava oli päästä kouluaikanakin pelaamaan, ainut vaan että peliä ei oikein tahtonut syntyä. Eikä ihme kun lentopallonpelaajat olivat kaikki eri joukkueissa. Eihän sille tietenkään mitään voi ettei kaikki osaa pelata, eikä tarvitsekaan osata. Sitä vaan en voi käsittää ettei voi edes yrittää. Vaan katsoo vierestä kun pallo tipahtaa askeleen päähän. Eli vähän yrittämistä toivoisin näihin meidän koululiikunnan peleihin. Tuli kuitenkin vietettyä puolet ajasta maassa kun pelastin palloa joka puolelta kenttää. Ja fiksuna tyttönä toki nostin lahkeet ylös ettei niihin pala reikää, 'reikä' paloikin polveen ja nyt taas mukava palohaava : >
Ruokkiksella jaettiin vielä hallituksen kanssa muutama lokero ja lopulta pääsin syömään. Ruokkiksen jälkeen oli enkun sanakoe. Yksittäiset sanat osaan aina hyvin ja nytkin sain edellisistä sanakokeista sanaosuudesta täydet pisteet, mutta lauseissa tökkii aina. Minkäs mahdat, pitäis alkaa varmaan harjottelemaan. Enkun jälkeen matikkaa, sitten äikkää, ainekirjoitusta. Sain ihan hyvin kirjoituksen alkuun ja keksin aika nopeasti juonen, eli hyvin menee aineen kanssa. Viimeisellä tunnilla oli vielä ruotsia ja sitten pääsin kotiin.
Huomenna ajattelin muuten laittaa sen hameen, jos nyt keksin jonkun yläosan sen kanssa.

nna