Noniin, eilen ei tullu postausta, kun en millään ehtinyt. Lähdin koulusta suoraan kaupunkiin, josta suoraan treeneihin. Kotiin pääsin vasta n. 19.45 ja olin sopinut tapaamisen mantsankirjan ja enkunkirjan kanssa melkein heti kotiin tultuani. Meillä on muuten tapaaminen taas tässä kohta, eli pikapostaus luvassa. Eilen ei oikeastaan tapahtunut mitään sen kummepia. Aika peruspäivä. Paitsi yksi juttu, josta lisää tuolla alempana.
  Tänään sitten aamulla vedettiin kolme lentopalloilijaa liikuntatunti muille, kun opettaja oli sairas. Oli kivaa ja mulla on haaveissa päästä valmentamaan jotain vasta pelaamaan alottaneita. Saa nähdä pääsenkö joskus. Kun valmentajakoulutuskin on takataskussa, niin ei varmaan olisi kauheasti ongelmia. Mutta takasin tähän päivään. Liikunnan jälkeen oli ruokkis ja enkun sanakoe, joka meni ihan ok. Sitten oli matikkaa, äikkää ja ruotsia. Ihan tavallinen päivä. Nyt koulun jälkeen on nämä treffit mantsankirjan kanssa ja puntti, jos vain millään ehdin.
No tässä vaikka eilisen ja tämän päivän asut. Eilisen asu on tuo oikeanpuoleinen. Klikkaa suuremmaksi.

vrgdnd.jpg

Nyt sitten tämä josta lupasin lisää tuolla alussa. Ei oikeastaan ole niin ihmeellinen juttu, olen vain kauan suunnitellut jo postaavani tästä.

16l7yt.jpg

Eilikkäs, kävin ottamassa eilen rustoon korun. Ei sattunut mitenkään ihmeellisesti, mitä nyt kuumotti ja sitten jälkeen päin vähän koski. Viime yöllä en kärsinyt nukkua tuolla korvalla ja aina kun koruun koskee, niin sattuu. Muuten olen todella tyytyväinen.
 Itse vähän vierastan noita 'naamalävistyksiä.' Eli huulia, neniä, yms. Jos niihin kyllästyy niin se paikka jää näkyville ja muutenkin tahdon pitää naaman 'vapaana.' Kieltä mietin myös, mutta hylkäsin idean. Napa olisi myös kiva, mutta harrastuksen puolesta ei voi oikein ottaa, joten annan senkin olla.
 Tatuoinneista taas. En tykkää yhtään niistä mahdottoman isoista, mutta joku pieni ja siro voisi olla kiva. Esim. nilkkaan joku tähti, tai hartiaan. En nyt vielä todellakaan ole ottamassa, mutta saahan sitä tyttö unelmoida.