Eli tänään oli sitten se hamepäivä. Hameen yhdistin jotain oman tyylistä, ettei olisi niin vieraalta tuntunut koulussa. Ja meinasin vielä viisi minuuttia ennen koulun alkua vaihtaa housuihin kun kenkien kanssa oli suuria ongelmia. Lopulta sitten sain jotkut popot jalkaan ja pääsin lähtemään kouluun. Päivä sujui aika normaalisti maantiedon kaksoistunnin ja ilmasutaidon tunnin ohi, mutta ruokkiksella kuulin yhden ikävän asian ja se pilasi sitten loppupäiväni. Eli opon, äidinkielen ja matikantunnit. Opon tunnilla tehtiin sellaista Minä-kollaasia. Siihen piti leikkailla lehdistä erilaisia itseensä liittyviä kuvia ja sai niitä tuoda kotoakin. Äidinkielentunnilla taas ainekirjoitusta, perjantaina luulen saavani sen aineen loppuun.
  Koulun jälkeen meille tuli eräs kaverini, jonka kanssa sitten lähdettiin viiden maissa treeneihin. Treenien alussa oli hauskaa, kuten aina, mutta sitten treeneissä tunnelma vähän hiipui ja syykin on selvä. Oli muuten niin kivaa kun isosta hallista aina välillä sammui valot ja sitten yritettiin nostaa palloa siellä ihan pimeässä salissa : > huisii!
Nyt noin puoli kahdeksalta kotiuduin ja heti tänne postaamaan. Huomenna mulla onkin hieroja heti koulun jälkeen<3 Ja huomisen asukin alkaa olla jo aika selvä, sen laitan tänne sitten huomenna. Varmaan. Nyt laitan lopuksi vielä tämän päivän asun. Vedin nuo vaatteet tuossa äsken kiirellä päälle, kun en aamulla ehtinyt ottaa kuvaa ja koulun jälkeen en pystynyt, niin otin nyt kiireessä.

1232646.jpg( ja hyvin kuvasta erottaa asun )
Päällä:
> Huppari(vähän normaalia korkeampi kaulus), Sokos
> Hame, H&M
> Sukkahousut, ehkä Lindex
> Kädessä kello
> Jalassa oli vielä villasukat(jotka ei näy kuvassa), Mummo