Tänään on sitten mun synttärit. Tai tavallaan jo oli, kun kello on kuitenkin jo ilta : D Mutta joo. Aamupäivä meni tänään turnauksessa, josta tulimme kotiin taskussa yksi voitto ja yksi häviö. Viimeisessä pelissä oli ainakin hauskaa. Vastustajasta saattoi tuntua vähän kurjalta, kun kukaan ei pelannut tosissaan ja naurettiin vaan.
Iltapäivä meni taas mantsankirjan ja imurin kaverina, tietokonetta unohtamatta. Huomenna voisin suunnitella tekeväni jonkinnäköistä lahjapostausta, jos ehdin. Näistä mun lukuisista synttärilahjoista siis :D Tänään on vielä suunnitelmissa katsoa Unelmien Manhattan. Ainakin luultavasti. Ja meille tuli tuossa äsken vieraita, että kai heidän kanssa pitää vähän jutustella. Kerta toivat lahjankin :>>
Huomenna sitten mennään kavereiden kanssa pulkkamäkeen ja tullaan sitten meille syömään laskiaispullia. Mamma tekee. Ja kaipa hän kakunkin mulle pyöräyttää. Ostin tänään muuten kilon karkkia, huomista varten. Vaikka oon karkkilakossa :o

Nyt tän surkean postauksen vuoksi, nappailin vähän kuvia huoneeni tärkeimmistä ja parhaimmista-jutuista. Huonekaluja en tähän ottanut mukaan. Tein sitten niistä pari kollaasia:

1261211.jpg
Kerron vaikka vähän mitä tuossa on. Liikutaan vasemmalta oikealle
> Ala-asteella luokkalaisteni mietteitä minusta ja jonkun ala-asteen joulujuhlaesityksen vuorosanat
> Kuvia viime kesästä, kavereista, entisestä luokasta, yms
> Mitaleja. Yksi on koulujen välisestä lentopalloturnauksesta, yksi on ala-asteen sukkulaviestistä ja viimeinen on joistain urheilukilpailuista v. -97 ?
> Tietokone ja weppi<3 nams
> Luokkakuvia(eikaikki) ja jotain muita netistä tulostettuja kuvia
> Kirjakaupasta ostettu ihana taulu ja lukutoukka-juliste

1261213.jpg
> Kuvia, kynttilöitä, pikku myy-lasi ja jotain muumihahmoja
> Koruja, hajuvesiä, kaulahuiveja
> Kolme pehmolelua: Manputti, Makkara ja Lutuputu
> Mun liitutaulu